Kajaani KV ja muita kuulumisia

Tammikuun alkupuolella lähdimme pitkän viikonlopun viettoon Mikon kanssa. Lyötiin itseasiassa monta kärpästä yhdellä iskulla, sain nimittäin idean tähän reissuun, kun Mikko kyseli, mitä haluaisin tehdä synttäreiden kunniaksi. Hetken mietittyäni keksin, että Kajaanissahan on näyttely, tuomarikin oli kiinnostava. Lisäksi voisimme viettää viikonlopun Vuokatissa, jossa pääsisimme kylpylään ja laskettelemaan!

Näyttelyn kannalta kävi kuitenkin hieman huono säkä, sillä meille tuli tuomarinmuutos. Kurt Nilsson vaihtui Eva Nielseniin. Jos olisin mennyt reissuun vain näyttelyn takia, olisi varmaan jäänyt menemättä, sillä Peppi oli jo kyseisellä tuomarilla käynyt, tosin ihan junnuna, mutta siitä huolimatta. No, reissuun lähdettiin kuitenkin, sillä tiedossa oli paljon muutakin kivaa! Ja sieltähän ei nyt sen kummempaa menestystä sitten tullutkaan: VAL ERI VAK4 SA. Muuten reissu oli oikein onnistunut ja rentouttava! Kuvia ei tällä kertaa valitettavasti ole, sillä Pallohalli oli todella pimeä ja siellä oli ruma kellertävä valo.

Nyt meillä onkin pitkä aika seuraavaan näyttelyyn, vielä on harkinnan alla, palaammeko tauolta jo maaliskuussa vai vasta huhtikuun puolella. Mutta vaikkei näyttelyitä nyt olekaan, voidaan me treenata kaikkea muuta. Kevään MEJÄ-kokeetkin meidän alueella on jo julkaistu, mutta sitäkään emme pääse vielä treenaamaan, vaikka polte olisi jo kova! Ollaankin oikeastaan nyt keskitytty Tokoon, mutta ohjaajana alan hieman kyllästyä hinkkaamaan liikkeitä, sillä tiedän, että olen alunperin opettanut jotain Pepille väärin ja niitä virheitä on vaikea lähteä korjaamaan. Niinpä taidamme tällä hetkellä unohtaa tavoitteellisen treenaamisen sillä saralla. Sen tilalle halusin kuitenkin jotain muuta ja aloin tutkia rallytokoa lajina, se on ollut minulle ihan vieras! Hetken selviteltyäni innostuin toden teolla ja aloitimme jo eilen pienellä harjoituksella, josta Peppi suoriutui hienosti. Taidammekin jatkaa tästä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s