Voihan juoksut

Meillä oli koepaikka viime viikonloppuna järjestettyyn Tollerimejään, mutta Peppi päätti, että eipäs mennäkään nuuskuttelemaan ja aloitti juoksut alkuviikosta lähes 4 kk aikaisemmin, kuin oltiin kuviteltu. Voi että, kuinka harmitti, varsinkin kun luki Facebookista kaikkien päivityksiä Virroille lähtemisestä ja tuloksista. Ehkä ensi vuonna saamme sitten olla mukana.

Harmitusta lievensi hieno päivä Valkeakoskella lauantaina, kun Peppi oli ROP portugalilaisella tuomarilla Luis Peixotolla. Ryhmissä ei menestystä tullut, mutta kyllä jäi niin hyvä mieli päivästä! Lisäksi esitin Pepin ”pikkusiskon” Huldan ja sekin oli hienosti ekassa virallisessa näyttelyssään ”PN5” SERT! Kiitos viidestä ekasta kuvasta Mia Kataja!

Meillä menikin nyt juoksujen myötä useampikin suunnitelma mönkään, sillä meidän piti tulevana viikonloppuna mennä Virpille TollerShow’ta edeltävänä päivänä. No, eipä mennä vaan ajellaan sunnuntaina sitten edestakaisin Orimattilaan. Joskus luonto päättää, että asioiden pitää mennä eri tavalla, kuin on suunnitellut 😀

Odotan tulevaa viikonloppua kyllä taas tosi paljon, TollerShow’ssa on aina niin ihana tunnelma ja paljon punanuttuja ❤

_MG_7761_MG_7762_MG_7780_MG_7783IMG_5816

20604149_10213935590168680_2987435420110793991_n

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s